Roots & Roses Festival vervolledigt zijn affiche

Elk jaar, op 1 mei, hebben liefhebbers van moderne blues, rock, folk en roots afspraak te Lessen – net aan de taalgrens – tijdens het Roots & Roses Festival. De festivalorganisatie heeft de voorbije weken hard gewerkt aan zijn line-up en presenteert nu trots zijn volledige affiche.

Roots & Roses Festival verwelkomt dit jaar heel wat nationale en internationale acts. Amerikaanse bands With Heavy Trash, Southern Culture On The Skids, The Bellrays, Phil Cook & The Guitar Heels, Laure Gibson, Bob Log III, The Love Me Nots en The Give ‘Em Hell Boys worden netjes verdeeld over de twee podia. Verder geven ook King Khan & The BBQ Show (CA), The Bawdies (JP), Giuda (IT), The Holmes (B) en Dario Mars & The Guillotines (B) present.

illotines (B)

Alle info: www.rootsandroses.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × een =