Les Ardentes pakt uit met Indochine en extra festivaldag

10 Jaar na het historische concert op de eerste editie van Les Ardentes keert Indochine terug naar Parc Astrid voor een exclusieve Belgische show. Naar aanleiding van zijn tiende verjaardag krijgt het festival ook een extra festivaldag.

Om hun tiende verjaardag (2006-2016) te vieren, zal Les Ardentes niet verhuizen en blijft het op hun historische site. Desalniettemin wil de organisatie ook deze keer weer een uitzonderlijk festival aanbieden. Nicola Sirkis en zijn band Indochine openen daarom het festival op de extra festivaldag op woensdag 6 juli. Het volledige programma voor deze dag wordt binnenkort bekend gemaakt en ook andere bevestigingen zullen niet lang uitblijven.

Naast een aantal nieuwe podia en vernieuwde huisstijl maakt het festival binnenkort ook meer nieuwtjes bekend.

Les Ardentes vindt plaats in het Luikse Parc Astric van 6 t/m 10 juli. Alle info: www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × drie =