Programma Eurosonic nagenoeg compleet

Eurosonic Noorderslag maakt zich klaar voor zijn 30e editie. Met de aankondigingen van vandaag is de line-up voor de jubileumeditie bijna compleet. Onder meer Aurora, Douglas Firs, Oscar And The Wolf, Seinabo Sey en SOAK bevestigen hun komst naar Groningen.

Uit eigen land zakken nu ook Douglas Firs, Hydrogen Sea en Oscar And The Wolf af naar Eurosonic. Verder geven ook Afterpartees (NL), Álvaro Soler (ES), AURORA (NO, de revelatie van de afgelopen editie), Filous (AT), Forever Pavot (FR), James Hersey (AT), Lea Porcelain (DE), Seinabo Sey (SE) en SOAK (IE) present.

Eurosonic Noorderslag vindt plaats van 13 t/m 16 januari 2016 in hartje Groningen. Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie + elf =