Dour Festival bevestigt dub-, reggae- en skanamen

Het Dubprogramma voor Dour Festival is rond. De eerste namen voor reggae en ska rollen ook binnen. Nieuw op de affiche zijn o.a. Tokyo Ska Paradise Orchestra, Weeding Dub en Zion Train.

Het lijstje nieuwe namen bestaat uit Ackboo feat. Green Cross, Atomic Spliff, Channel One + Matic Horns, Crucial Alphonso, Gamma Sound, Jah Free, Mad Codiouf, Mungo’s Hifi feat. Solo Banton & Charlie P., Panda Dub, Protoje & The Indiggnation, Reggaebus Soundsystem, The Skints, Tokyo Ska Paradise Orchestra, Unlisted Fanatic feat. Saimn-I & Moonshine Horns, Vibronics feat. Jah Marnyah, Weeding Dub en Zion Train. Suns Of Dub presenteert verder ook nog Evolution Of Dub met Addis Pablo, Earl16, Exile di Brave, Strawl, Prince Alla, Jah Bami en the Suns of Dub.

Dour Festival vindt plaats van 15 t/m 19 juli en bevestigde eerder reeds de komst van o.a. Tony Allen ft. Damon Albarn & Oxmo Puccino, Fear Factory, Deerhoof, Snoop Dogg, Squarepusher, Anti-Flag, Eagulls, Nina Kraviz, Nils Frahm, Agnostic Front, Omar Souleyman, The Strypes en Goose. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 5 =