Labadoux plaatst nieuwe acts in nieuwe tent

Labadoux bouwt dit jaar verder op het succesrijke concept van de Foyer. Om het luistercomfort nog meer te verhogen, zal je op de festivalweide een nieuwe tent terug vinden. ‘De Club’ wordt de plaats bij uitstek voor een intiem concert van talent uit binnen- en buitenland.

In de Club kun je genieten van singer- songwritertalent zoals Me in the Clouds, Rogier Pelgrim (NL), Peter Doran (IE) of Gregory Page (USA). Poppy songs krijg je dan door Grant geserveerd, terwijl Tiny Legs Tim oude Blues op een schitterende manier opnieuw tot leven brengt. Met Revere krijg je een zeer beloftevolle groep uit Engeland voorgeschoteld. Dad’s Bad News staat garant voor een reeks heerlijke covers, RA Federation vergast je met cross-over folk en Les Bandits de Belleville toveren met zwierige gipsy. Bothán (IE,SCO) verwent je met Angelsaksische folk en ook de aanstekelijke muziek van de vier prettig gestoorde meisjes van Motivo Loco is een lust voor het oor.

Labadoux vindt plaats op 1, 2 en 3 mei met o.a. Adrian Crowley, Amatorski, Revere en Geppetto & The Wales. Info en tickets: www.labadoux.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien − 6 =