Genks talent op Genk On Stage

Het is zo stilaan een traditie: lokaal talent op de affiche van Genk On Stage. Het gratis stadsfestival voegt vandaag een paar handen vol Genkse namen toe aan het programma waaronder Tiewai, Along Comes Mary, The Dirty Hips en Yass Smaali.

Meer? Komt-ie! Yass Smaali, De geest, Tiewai, Don Luca, Benefactors, Claudia Guarraci, The Dirty Hips, The Swish, Mental Circus, Holy Mud, Pourkwappa XXL, Along Comes Mary, Koyle, JADED, BelgianQuoBand, Genker Jam Night, Tevona Band en Academie Genk- muziek.woord.dans worden aan de line-up toegevoegd.

Genk On Stage vindt plaats van 27 t/m 29 juni in hartje Genk en is gratis toegankelijk. Eerder werden o.a. The Subs, Arno, Praga Khan, Little Trouble Kids, The Wolf Banes, Axelle Red, Will And The People, Flip Kowlier en Boy George reeds aangekondigd. Alle info: www.genkonstage.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zes + 9 =