Negen nieuwe namen op affiche Festival Dranouter

Het programma voor de 40ste editie van Festival Dranouter begint langzaam vorm te krijgen. Aan het lijstje met o.a. Billy Bragg, Flip Kowlier en Rocco Granata voegt de festivalorganisatie vandaag 9 acts toe, waaronder Novastar, Richard Thompson en Rosanne Cash. De ticketverkoop start vandaag.

Festival Dranouter voegt alles samen negen nieuwe acts toe aan zijn programma. Novastar is daar eentje van, bovendien treedt Joost Zwegers er ook solo op. Verder bevestigt ook Rosanne Cash (dochter van!) haar komst en mag het festival ook Richard Thompson, La Chiva Gantiva, Amsterdam Klezmer Band, Delrue, Old Man Marley en Coope, Boyes & Simpson verwelkomen.

De ticketverkoop is vanochtend van start gegaan. Een driedaags ticket kost 108€ (excl. reservatiekost). Ook de tweedaags- en ééndagtickets zijn vanaf nu beschikbaar! Wie wenst kan ook campingtickets en drankvouchers bestellen.

Festival Dranouter vindt plaats van 1 t/m 3 augustus. Info en tickets: www.festivaldranouter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × vier =