Les Ardentes dikt affiche aan met M.I.A., Valerie June en Todd Terje

Les Ardentes vult deze ochtend zijn affiche met twaalf nieuwe acts. Het Luikse festival krijgt deze zomer onder meer ook M.I.A., Panda Bear, Valerie June, Benjamin Clementine en Todd Terje over de vloer.

De organisatoren van Les Ardentes hebben voor elk van de vier festivaldagen fijne toevoegingen in petto. Op donderdag 10 juli worden Naughty Boy, Valerie June en Cats On Trees aan de line-up toegevoegd. Panda Bear, Nathan Fake, Agoria, Dantom Eeprom en Coely maken op vrijdag 11 juli hun opwachting langs de oevers van de Maas in Luik. Zaterdag 12 juli vullen M.I.A., Melanie De Biasio, Zeds Dead en Todd Terje (live) de affiche verder aan en Benjamin Clementine mag tijdens de slotdag op zondag 13 juli het podium op.

Les Ardentes vindt plaats tussen 10 en 13 juli langs de Maas in hartje Luik met o.a. Massive Attack, Mark Lanegan Band, Caribou, Daughter, Stromae en Au Revoir Simone. Alle info: www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee + 13 =