Nijdrop kiest voor avontuur en ontdekking met Mist Festival

Dit najaar pakt Nijdrop uit met een nieuw indoor clubfestival dat resoluut kiest voor avontuur en ontdekking. De eerste editie vindt plaats op vrijdag 20 december. Op Mist festival komen acht groepen aan bod, verspreid over verschillende podia in Nijdrop.

De bekendste namen zijn Dans Dans, een trio met de topartiesten Bert Dockx, Fred Lyenn Jacques en Steven Cassiers, en Pomrad, de koning van de underground jazzy vibes. Verder zijn er de beats van het duo Moodprint, de obscure gitaren van Condor Gruppe en het audiovisuele project van Internal Sun. Ook Spookhuisje en de zevenkoppige formatie Statue tekenen present. Het is ook uitkijken naar het geschifte Kaboom Karavan.

“De rode draad van Mist is kwalitatieve underground,” verklaart Mike Heyvaert van Nijdrop. “Daar is vandaag de dag nog weinig plaats voor op de concertkalenders. Nijdrop duikt met plezier in dat gat.”

Tickets voor Mist kosten slechts 12 euro en zijn verkrijgbaar via www.mist-festival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 3 =