Warner Bros. kondigt Superman/Batman-film aan voor 2015

Het was al bekend dat Man of Steel 2 er zou komen, maar nu blijkt dat Superman zal worden bijgestaan door Batman. Wie in de huid kruipt van Bruce Wayne is nog niet bekend.

Het lijkt er op dat DC en Warner Bros. degelijk werk willen maken van hun opbouw naar een Justice League-film. Tijdens een panel op het Amerikaanse Comic-Con in San Diego kondigde Zack Snyder het plan aan om Superman en Batman samen in een film te laten opdraven, die in 2015 in de zalen zou moeten komen. Net als met Man of Steel zal Snyder optreden als regisseur, en David S. Goyer als scenarist.

Wie hoopt op een terugkeer van Christian Bale zal teleurgesteld achterblijven. De trilogie van Christopher Nolan blijft afgerond, waardoor Snyder en co. op zoek moeten gaan naar een nieuwe Bruce Wayne. Henry Cavill zal terug de rode cape van Superman aantrekken.

Het gerucht gaat dat er ook plannen zijn voor een Flash-film in 2016 en Justice League in 2017. Ook Wonder Woman mogen we in de komende jaren verwachten. Wie dus dacht dat de hele superhelden-hype al op zijn hoogtepunt zat, mag zijn mening flink gaan herzien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − twee =