3 nieuwe namen voor Absolutely Free Festival

Met Duits DJ-talent Jacob Korn voegen Positif en Absolutely Free Festival nog een klinkende naam toe aan de affiche. Na shows op Sonar, Red Bull Music Academy en Fabric zal Korn samen met Red D en Limburgs toptalent Kiani & His Legion vs. Niles de Positif AFFterparty in C-mine opluisteren op vrijdag 2 augustus. Met Tonsils en Longlost komt ook bijzonder Limburgs talent aan bod.

AFF zoekt bovendien nog een allerlaatste band. Wil jij met je band op zaterdag 3 augustus het festival openen op de Main Stage? Schrijf je dan voor zondag 28 juli in via Vi.be

Absolutely Free Festival vindt plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus op de terreinen van C-Mine in Genk met o.a Derrick May (USA), TOY (UK), Concrete Knives (FR), Vondelpark (UK), Reiziger, The Sha-La-Lee’s, Ian Clement en vele anderen. Het festival voorziet een workshop instrumenten bouwen met Yuri Landman (zie ook Sonic Youth, Blood Red Shoes, …) . Alle info: www.kissmyaff.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 − 12 =