The Freestylers topact op gratis NOK-OUT festival

Op zaterdag 31 augustus slaat het gratis NOK-OUT Festival zijn tenten opnieuw op in Vosselaar. De organisatoren rekenen voor hun zesde editie op de komst van o.a. The Freestylers, Red D feat. Lady Linn en Halve Neuro.

Vorig jaar kreeg d nieuwe locatie aan de gemeentehal de ‘party proof’ stempel. En ook dit jaar wordt het festivalterrein aan de gemeentehal omgetoverd tot een feestlocatie voor jong en oud. De namiddag staat volledig in het teken van de kids met hun ouders en grootouders. Onder meer de winnares van junior Eurosong 2011, Femke, staat met haar groep The Big Sisters op het podium.

Vanaf de late namiddag is het podium voor jong Kempens talent in de vorm van The Deer Friends en Dvkes. ‘s Avonds staan enkele klinkende namen op de affiche. Met The Freestylers haalt NOK-OUT een internationale topact naar Vosselaar. Andere namen op het programma zijn Red D feat. Lady Linn, Halve Neuro en Moodcollector.

Alle info: jhdenok.be/nok-out.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven − een =