Rock Herk geeft zes nieuwe namen

Na zowat drie weken stilte komt Rock Herk opdraven met zes nieuwe namen, waarvan de helft van eigen bodem.

SX doet in de zomer slechts een handvol Belgische festivals aan. Rock Herk is bij de gelukkigen voor een tussenstop en ook de Antwerpse stonerrockband Psycho 44 is van de partij. Ook de winnaar van DJ-mania 2011, Faisal, stond reeds eerder op Rock Herk. Onder zijn alterego Blatan komt hij op Rock Herk zijn experimentele kant tonen op het nieuwe derde podium, Electric Arena.

Naast al dat Belgische talent – Stijn Meuris likt alvast zijn vingertoppen af – wordt ook het mooie lijstje buitenlandse bands verder aangevuld met nieuwe en opwindende namen uit de internationale, alternatieve muziekscene. De Londense debutanten van Big Deal komen met hun indiepop het hart van de festivalbezoekers veroveren. Verder geven ook nog Drenge en Warm Soda present.

Rock Herk vindt plaats op 12 en 13 juli 2013 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad met o.a. Maxïmo Park, Hadouken!, Amenra, Bury Tomorrow, Tall Ships, Traumahelikopter, BRNS en Mad About Mountains. Info en tickets: www.rockherk.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 + dertien =