Girls Against Boys headliner op Absolutely Free Festival

Absolutely Free Festival blijft ook dit jaar een tweedaags, alternatief en gratis festival en mikt voluit op verrassing. Vandaag bevestigen de Genkenaren de komst van o.a. hardcore-veteranen Girls Against Boys (US), Flying Horseman solo en Hindu Radio DJ’s.

De Amerikaanse hardcore-veteranen van Girls Against Boys zullen op zaterdag 3 augustus het festival headlinen. 20 jaar na de instant klassieker ‘Venus Luxury No. 1 Baby’ komt de band met een gloednieuwe EP én bijhorende wereldtournee! Flying Horseman sluit solo het gloednieuwe XPRMNT-podium af. Dockx koppelt zin voor improvisatie aan gitzwart songschrijverstalent. Flying Horseman solo is een trip. Dreigend en bezwerend, altijd meeslepend. De nieuwe plaat in wording wordt alvast voorgesteld op AFF! Verder zal Hindu Radio DJ’s voor een beest van een eindfeest zorgen. Het Gentse DJ-collectief zette al meermaals een uitverkochte Vooruit in lichterlaaie tijdens haar eigen Hindu Nights. Het collectief bant muzikaal hokjesdenken en is berucht om haar explosieve mixen van de meest dansbare rock ‘n roll.

Met het melancholische Horses – de band rond Limburger en singer-songwriter Bert Vliegen- zet AFF jong talent op de affiche. Ook de inventieve en dansbare Afrikaanse melodieën van Brusselaar Le Colisée zijn te ontdekken!

Absolutely Free Festival vindt plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus op de terreinen van C-Mine in Genk. De voorbije weken werden ook TOY (UK), Vondelpark (UK), Concrete Knives (FR), PAON, Reiziger, Ian Clement, Syndrome en vele anderen reeds aangekondigd. Meer namen volgen snel. Alle info: www.kissmyaff.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien + vijf =