Rock Voor Specials strikt Arno, Balthazar, Goose en meer

Rock Voor Specials, een festival in Doornzele (Evergem) voor mensen met een verstandelijke beperking, heeft zijn volledige line-up bekend gemaakt. Grote namen dit jaar zijn o.a. Arno, Goose, Balthazar en The Van Jets.

Ook personen met een verstandelijke beperking blijken oprecht geïnteresseerd in kwalitatieve (rock)muziek. Maar ondanks het feit dat alle Belgische festivals hun best doen om het bezoek van specials (en hun begeleiders) aangenamer te maken, blijkt voor velen de stap naar een ‘gewoon’ festival nog te groot. Tickets voor het festival kunnen bijgevolg enkel gekocht worden door de voorzieningen of door personen met een verstandelijke beperking.

Het is de bedoeling van het festival om personen met een verstandelijke beperking te laten genieten van hedendaagse (rock)muziek op een normaal open air festival en zo het cliché te doorbreken dat ze enkel open staan voor het Nederlandstalige populaire genre. Op Rock voor Specials krijgt het publiek een echte festivalervaring (met professionele PA, festivalcatering, randanimatie en zelfs een camping), aangepast aan hun specifieke noden.

Ieder jaar slaagt de organisatie er in om haar bezoekers een unieke tweedaagse te bezorgen. Dit jaar doet het festival dat op woensdag 26 juni met Protection Patrol Pinkerton, Walrus, Het Zesde Metaal, Sioen, Balthazar, Arno en No DJ! (Peter Van de Veire feta. Gerrit K.). Op donderdag 27 juni gaat het festival op hetzelfde elan verder met optredens van Sherman, Compact Disk Dummies, Tom Dice, The Van Jets, Goose en Milk Inc.

Alle info: www.rockvoorspecials.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 5 =