Rock Herk geeft meer namen prijs

Enkele weken geleden loste Rock Herk een mooie lading namen van eigen bodem. Nu geeft Rock Herk opnieuw een gevarieerde lijst namen vrij uit binnen- en buitenland.

Het Canadese Suuns zal op vrijdag een overrompelende mix aan songs brengen, gaande van kleurrijke pop tot psychedelica. Op de Main Stage wordt een plek voorzien voor de bezwerende soundscapes van Tall Ships, de nieuwe hype van over het Kanaal, en Longlost, de winnaar van Fresh Blood, Rock Herk eigenste rockconcours.

Rock Herk is niet vies van een stevige portie punk en hardcore. Op het tweede podium worden de Amerikaanse post-hardcoreband Vanna en de Britse melodic hardcoreband Heart In Hand aan de line-up toegevoegd. Traumahelikopter, de beste garagerockband uit Nederland sinds het einde van de Spaanse overheersing, krijgt een plek in de Club. Net als 30.000 Monkies, die tijdens Fresh Blood de publieksprijs veroverden met hun noisy gitaarrock.

Op het derde podium, de Electric Arena, wordt de Belgische revelatie van 2013 toegevoegd. Pomrad, elektronica genie uit Antwerpen, zorgt voor een mix van experimentale uitspattingen en zware grooves. Voor een stevige portie dubstep wordt dan weer gezorgd door Duploc.

  

Rock Herk vindt plaats op 12 en 13 juli 2013 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad met o.a. Maxïmo Park, Hadouken!, Amenra, Bury Tomorrow, BRNS en Mad About Mountains. Info en tickets: www.rockherk.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − elf =