Lokerse Feesten laat de gitaren ronken met Motörhead en Fear Factory

De 39e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 11 augustus 2013. Zoals elk jaar serveert het festival u een zeer eclectische schotel van pop en dance tot rock en metal. Voor de eerste lichting namen op het hoofdpodium worden met Motörhead, Fear Factory en Deep Purple meteen alle zwaregitaren-remmen los gelaten.

Op 4 augustus trekken spannen ze in Lokeren voor het eerst dit jaar de snaren strak voor Motörhead, Sabaton, Fear Factory en Ugly Kid Joe. Deep Purple, Alice Cooper en Monster Magnet werden dan weer bevestigd voor 6 augustus.

De Lokerse Feesten pakken tevens uit met een nieuw podium; de Red Bull Elektropedia Room herbergt alle dance-genres. Van Dancehall en Drum&Bass over Dubstep en Techno tot House en Minimal. De nieuwe stedelijke fuifzaal vlak naast het festivalterrein kan ongeveer 1.200 fuifbeesten aan en zal elke dag programmeren van 20u tot 01u. De twee vrijdagen en zaterdagen in de tiendaagse gaat het feestje door tot 05u. Met Raving George en Modek op 2 augustus, en TLP op 3 augustus liggen voor deze nieuwe partyspot meteen ook de eerste namen vast.

Info en tickets: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien + 10 =