Vaccines, Klaxons en Darwin Deez aan zet op Dour Festival

Waren het vorige week nog de hiphop namen die moesten imponeren bij Dour Festival, dan komen vandaag de indie-namen aan zet. Nieuw op de affiche zijn onder meer The Vaccines, Klaxons en Darwin Deez!

The Vaccines komen hun tweede album “The Vaccines Come of Age” voorstellen, terwijl Klaxons terugkeert om de weide in te pakken met hun trance pop en Darwin Deez je gegarandeerd aan het dansen krijgt.

BRNS keert terug en toont nog eens waarom zowel pers als publiek in zowel België, Frankrijk als Engeland voor de bijl gaat. Ook Gold Panda, een van de beste IDM-ontdekkingen van 2011, is van de partij. Revelatie van eind 2012, Petite Noir, belooft een erg innemende liveshow te brengen, een mix van afro beat en hip-hop. Voor één van de meest psychedelische en verslavende acts, kunnen we rekenen op de “mid-fi synth-wave, slow motion funk” van Com Truise.

Het van oorsprong Soedanese Sinkane, betovert met hun funky afro-beat-muziek. Fauve, tenslotte, zal – ver van alle clichés over Franse chansons – de harde realiteit van een gedesillusioneerde Parijse jeugd komen bezingen.

Dour Festival vindt plaats van 18 t/m 21 juli. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 − zes =