Opnieuw waaier aan tapijtconcerten op Labadoux

Na het succes van vorig jaar pakt Labadoux opnieuw uit met de tapijtconcerten in de Foyer. Bij een lekker glas geniet je daar van prachtige miniconcerten van o.a. RedCoat, Lyrondell, Zom@@r en The Blues Vision.

Met RedCoat serveert zangeres Hanneke Oosterlijnck doorleefde, akoestische en eigenzinnige songs. Lyrondell staat dan weer voor een lyrische, opzwepende reis door de Europese volksmuziek én een Afrikaans gevoel voor ritme.

Korrigan levert een plezante symbiose van Ierse gezelligheid en West-Vlaamse leute. Potgrond brengt eenvoudige nummers en Katla Trio zorgt voor stomende folk uit alle windrichtingen. Cara Rua heeft een voorliefde voor Ierse songs, met een knappe tweestemmigheid én een passie voor het groene eiland.

De West-Vlaamse band Zom@@r brengt een repertoire met eigentijdse, toegankelijke teksten.

The Blues Vision stat voor blues met een eigentijdse visie. De vier jonge gasten van Night Nurses spelen met veel overgave blues en folk covers van hun grootste idolen, maar durven deze wel eens naar eigen hand zetten. Bjorn Holvoet brengt dan weer akoestische nummers.

Ten slotte is er nog Amber met klanken van accordeon, viool en gitaar, samen met de gekleurde variëteit van de zanger en zangeres.

Labadoux folkfestival vindt plaats van 3 t/m 5 mei met o.a. Sioen ft. Binti, Luka Bloom, Alan Stivell en Raymond. Info en tickets: www.labadoux.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 + zeventien =