Rundskop-regisseur Michael Roskam in onderhandelingen voor ‘Animal Rescue’

Michael Roskam zit rond de tafel met Fox Searchlight en Chernin Entertainment om de film Animal Rescue te regisseren. Acteur Tom Hardy toont interesse in de hoofdrol.

Animal Rescue is gebaseerd op een kortverhaal van auteur Dennis Lehane, die eerder al verantwoordelijk was voor Shutter Island en Gone Baby Gone, zowel voor de boeken als de scenario’s. Het scenario van Animal Rescue komt ook van de hand van Lehane. De film vertelt het verhaal van een eenzame barman uit Boston die op een bepaalde dag een puppy aantreft in een vuilbak en het beestje adopteert. De barman wordt al snel het doelwit van de mentaal onstabiel ex-eigenaar van het hondje. Of dat nog niet genoeg is komt hij ook terecht in een criminele samenzwering van de maffia.

Acteur Tom ‘Bane’ Hardy heeft al interesse laten blijken om de hoofdrol van de barman op zich te nemen. Animal Rescue is een van de vele projecten waarvoor Hardy tegenwoordig gegeerd is. Dit is ook niet het enige Hollywood-project waaraan Michael Roskam werkt. Eerder werd al bekend gemaakt dat hij samen met Michael Mann werkt aan de HBO-reeks Buda Bridge. En ook The Tiger staat op het menu, een film waarvoor Roskam samenwerkt met de productiemaatschappij van Brad Pitt. Roskams toekomstplannen klinken als muziek in de oren en doen ons al reeds kwispelen van opwinding. Bring it!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 5 =