Ryan Gosling maakt regiedebuut met How to Catch a Monser

Dat Ryan Gosling een talentvol bazeke is, wisten we al langer dan vandaag. Nu blijkt dat Gosling ook een scenario heeft gepend en dat hij het volgend jaar zelf zal verfilmen. Een kleinschalig indiedrama? Nope, een modern fantasy-sprookje waarin een alleenstaande moeder in een donkere onderwereld terchtkomt. En er is sprake van een mysterieuze onderwaterstad. Wow.

De hoofdrol in How To Catch a Monster zal bovendien vertolkt worden door Christina Hendricks, de rondborstige rosse die ons hart veroverde als Joan in Mad Men en ook al – heel even – te zien was naast Gosling in culthit Drive vorig jaar. Het klinkt in ieder geval bijzonder intrigerend en we zijn benieuwd of er een Guillermo del Toro verborgen zit onder de perfect gevormde abs van Ryan Gosling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zes + zes =