James Bond in concert tijdens Filmfestival Gent

James Bond is wel degelijk terug. 50 jaar geleden kwam de eerste Bondfilm ‘Dr. No’ uit en eind oktober wordt het langverwachte ‘Skyfall’ van Sam Mendes in de zalen verwacht. Het Filmfestival van Gent feest gezellig mee en organiseert een groots 007-concert waarin Vlaamse artiesten hun eigen interpretatie geven aan de meest legendarische Bondsongs.

Onder meer Lady Linn, Pieter Embrechts, Noémie Wolfs (Hooverphonic), Sioen en Jasper Steverlinck zullen het Kuipke in Gent vullen op 18 en 21 oktober. Uiteraard krijgen ze ondersteuning van het Brussels Philharmonic onder leiding van Dirk Brossé. Benieuwd wie zich zal wagen aan de campy klassieker Thunderball van Tom Jones, maar wij hopen stiekem toch een beetje dat het Barbara Dex zal zijn.

Meer info en tickets op www.filmfestival.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien − 1 =