Spinvis, ‘t Hof van Commerce en Jacco Gardner op Boomtown

Het alternatieve Gentse muziekfestival Boomtown wordt dit jaar van 23 tot en met 27 juli gehouden. De organisatie heeft de eerste namen bekendgemaakt.

De optredens buiten op de Kouter zijn gratis te bezoeken. Hier spelen onder anderen Spinvis, ‘t Hof van Commerce, Sukilove, David Lemaitre, Dez Mona, Big Harp, BRNS, Pinkunoizu, Coely, Delv!s, Believo! en Stuurbaard Bakkebaard.

Voor de optredens in de Handelsbeurs moet wel worden betaald. Hier spelen onder anderen…And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Amenra, Marble Sounds, Jacco Gardner, The Germans, Siinai, White Fence, The Black Heart Rebellion, An Pierlé, Dans Dans, Mark Eitzel en Jef Neve “Sons of the New World”.

Dit jaar kunnen voor het eerst ook via de website van het festival kaarten worden gekocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × twee =