Line-up Little Waves compleet

(th) - 01 maart 2019
alt

Het Genkse Little Waves festival, dat ook dit jaar weer onderdak vindt in cultuurcentrum C-Mine, heeft zijn affiche helemaal afgerond. Het bevriende Absolutely Free Festival host ook tijdens deze editie weer een podium en zet daar Niklas Paschburg, Tristan en Sergeant in de kijker.

Niklas Paschburg is een 24-jarige Duitse pianist. Zijn muziek schommelt tussen neoklassiek, ambient en elektronische muziek. Luister je graag naar Nils Frahm, Bonobo, Kiasmos of Bon Iver? Dan is jouw plaats zeker voor het AFF podium op 13 april.

Dit nieuwe project van zangeres en componiste Isolde Van Den Bulcke werd al opgepikt door Pigeons and Planes en kwam voor in verschillende playlists o.a. in die van Russel Hobbs (Gorillaz). De muziek van Tristan wordt omschreven als een mix van Lianne La Havas, Boards of Canada en Wayne Shorter.

Sergeant is het project van Ferre Marnef (Soldier's Heart, Glints). Ferre verzamelde doorheen de jaren stukjes en beetjes muziek, oftwel loops. Deze loops worden nu getransformeerd tot (pop)nummers die zich live vertalen tot een feest! De begeleiding van Benjamin Cools (Soldier's Heart) en Jasper Segers (Soldier's Heart/Jaguar Jaguar) zorgen voor een aanstekelijk surplus.

Little Waves vindt plaats op zaterdag 13 april in C-Mine Cultuurcentrum in Winterslag (Genk) en strikte voor de komende editie ook al mooie namen als Ryley Walker, Portland, Gabriel Kahane, Whispering Sons, Pinegrove, Annabel Allum en Marissa Nadler. Info en tickets: www.littlewaves.be.

E-mailadres Afdrukken