Festivalnoise

Rock Olmen strikt Therapy?, Sons en Whispering Sons

Rock Olmen heeft zijn affiche klaar en heeft kosten noch moeite gespaard om van dit festival weer iets moois te maken. Onder meer Therapy?, Sons, Whispering Sons en It It Anita maken er dit jaar het mooie weer.

 

Lokerse Feesten met Life Of Agony, Brutus en nog 8 nieuwkomers

Ook bij de Lokese Feesten zijn ze in een vrijgevige bui vandaag en lossen ze niet minder dan 10 nieuwe namen. Onder hen Roméo Elvis, Zwangere Guy, Trixie Whitley, SX, Brutus, Life Of Agony en Marky Ramone's Blitzkrieg.

   

Twee nieuwe namen bij Suikerrock

Tourist LeMC, de superpopulaire Antwerpse stadstroubadour en Yves Paquet, de getalenteerde singer/songwriter met Braziliaanse roots worden toegevoegd aan het Suikerrock-programma van vrijdag 26 juli. Daar vertoeven ze in het gezelschap van eerder aangekondigde artiesten als Tom Odell en Bazart.

   

Trixy Whitley en Cat Power strijken neer op Cactusfestival

Nadat eerder de komst van onder andere Oscar And The Wolf, dEUS, Bloc Party, Joe Jackson, Band Of Horses en Neneh Cherry werd aangekondigd, worden met Trixy Whitley en Cat Power nog twee straffe madammen aan de line-up van Cactusfestival 2019 toegevoegd.

   

Gent Jazz bevestigt ook Joan Baez en Cowboy Junkies

Folkicoon Joan Baez en de Canadese alternatieve country/blues/folk/rockband Cowboy Junkies komen op donderdag 4 juli naar Gent Jazz festival.