Festivalnoise

Le Guess Who? rondt indrukwekkende affiche af met onder anderen Thurston Moore Group, METZ en Kevin Morby

Ook psych/kraut-band Moon Duo, de garage- en punkrockers van Black Lips en de hiphopguerrilla's van Dälek vervoegen de affiche van het toonaangevende ontdekkingsfestival in de Utrechtse binnenstad. Waanzin verzekerd!

 

Ook Mario Batkovic, Lost Horizons en Hieroglyphic Being naar Le Guess Who?

Alsof de affiche nog niet indrukwekkend genoeg was, voegt Le Guess Who? nog wat meer (ijzersterke) namen toe. James Holden werd toegevoegd als curator.

   

Sonic City verhuist en trekt een blik verse namen open

Goed nieuws voor wie eerder naast een Sonic City ticket greep: door het succes van deze door Thurston Moore gecureerde, tiende editie verhuist het festival naar een grotere, nieuwe zaal genaamd DEPART. Gelegen op slechts zeshonderd meter van ouwe getrouwe De Kreun, zal deze venue zo’n slordige vierhonderd mensen meer kunnen ontvangen. Dit betekent dat er extra tickets beschikbaar worden gesteld. U kan daarvoor vandaag terecht op www.soniccity.be vanaf 17 uur.

   

Absolutely Free Festival vervolledigt zijn affiche

Op 4 & 5 augustus viert het Absolutely Free Festival zijn 10e editie op de vertrouwde site aan C-mine in Genk. De organisatoren vervolledigen vandaag hun affiche met namen zoals BRNS, Whispering Sons, Bad Breeding en DJ Eppo Janssen.

   

Sonic City lost een hoop eerste namen en verkoopt al bijna uit

Wilde Westen pakt uit met de eerste namen voor de komende editie van Sonic City op 11 en 12 november. Naast curator Thurston Moore zullen op zaterdag Sun Kil Moon, Liars, Steve Gunn en Olimpia Splendid aantreden. De oerpunkers van Wire en This Is Not This Heat zijn dan weer aan de beurt op zondag, net als Joe McPhee + DVK en Moor Mother. In totaal zullen er nog 13 namen bekend gemaakt worden voor het weekend.