Festivalnoise

Mø, Little Dragon en Preoccupations naar Dour Festival

Dour Festival heeft flink wat nieuwe namen in de aanbieding. Vandaag worden onder meer Mø, Little Dragon, Kadavar, Chelsea Wolfe en Preoccupations aan de line-up toegevoegd.

 

Godspeed You! Black Emperor en meer voor OLT Rivierenhof

Op een boogscheut van de stad Antwerpen kom je weer op adem in het mooie stukje natuur dat Riverenhof heet. De kalender van OLT Rivierenhof - de jaarlijks terugkerende concertreeks in het amfitheater - krijgt steeds meer invulling, deze keer met o.a. Bonnie Raitt en Godspeed You! Black Emperor.

   

Suikerrock strikt ook White Lies en Anouk

Na de aankondiging van Alanis Morissette en Goo Goo Dolls dikt Suikerrock zijn programma voor zaterdag 28 juli verder aan. Anouk en White Lies vervoegen de affiche.

   

Rock Werchter stelt zijn Belgen voor

Studio Brussel kleurt deze week zwart, geel en rood. Dat is een prima aanleiding om de Belgen die dit jaar op Rock Werchter staan voor te stellen. Gevestigde waarden, nieuw talent en divers in genre. Triggerfinger, Arsenal, Angèle, Equal Idiots, Todiefor en blackwave. zijn de jongste toevoegingen.

   

Cactusfestival strikt Slowdive, Goldfrapp en Tune-Yards

Het programma van het 37ste Cactusfestival valt met het toevoegen van Emeli Sandé, Sampha, Charlotte Gainsbourg en Tune-Yards langzaam maar zeker in z'n definitieve plooi.