Festivalnoise

Moods! pakt uit met Melanie De Biasio

Ook dit jaar staat Moods! vol goesting klaar om tussen vrijdag 28 juli en donderdag 10 augustus sfeer te strooien in de Brugse binnenstad. Verspreid over 8 concertavonden laat dit frisse stadsfestival u kennis maken met een brede selectie aan relevante geluiden.

 

Genk On Stage pakt uit met Marky Ramone's Blitzkrieg, Gogol Bordello en Het Zesde Metaal

Het gratis stadsfestival Genk On Stage vult zijn affiche aan met een dikke handvol nieuwe namen. Onder meer Marky Ramone's Blitzkrieg, Gogol Bordello, Het Zesde Metaal en Tout Va Bien vullen de line-up aan.

   

Ook Jools Holland en The Magpie Salute naar Blues Pee

Na ZZ Top kondigt Blues Peer opnieuw twee toppers aan. The Magpie Salute en Jools Holland & His Rhythm & Blues Orchestra vervoegen de affiche tijdens het weekend van 14, 15 en 16 juli.

   

Bulklading nieuwe namen voor Pukkelpop

Pukkelpop heeft vanochtend in alle vroegte zijn affiche een boost gegeven met het toevoegen van een bulklading nieuwe namen. Liefst 50 nieuwe acts prijken sinds vandaag op de affiche. Onder hen Nicolas Jaar, Ryan Adams, Halsey en Strand Of Oaks.

   

Melanie De Biasio eerste naam Boomtown

Boomtown is terug. Van 18 tot en met 22 juli, voor de zestiende keer, vijf dagen lang geweldige concerten in het hart van de stad tijdens de Gentse Feesten. Met Melanie De Biasio presenteert het festival vandaag zijn eerste naam.