Banner

nieuws.enola

Reena Riot :: Tonight

Na een aantal EP's vond Naomi Sijmons aka Reena Riot de tijd rijp om aan een volwaardig album te werken. Op 25 januari 2019 is het dan eindelijk zover, en mag ze “NIX” aan de wereld voorstellen.

 

Jon Amor :: Red Telephone

Driewerf hoera, het is zover: Colour in the Sky, het nieuw album van Jon Amor, komt binnenkort uit!

   

Thom Yorke :: Has Ended

Jonny Greenwood, zijn college bij Radiohead, deed het al veel langer. Maar binnenkort waagt ook Thom Yorke zich aan een eerste soundtrack, voor een horrorfilm (Suspiria) met name. “Has Ended” voelt in ieder geval al zeer beklemmend aan.

   

The Calicos :: Our House

Daar zijn ze dan. Zes maand na hun overwinning in Humo's Rock Rally heeft The Calicos een eerste single uit en het is er eentje om 'meneer' tegen te zeggen. Hebben we onze eigen War On Drugs? Maar neen. We hebben iets dat heel erg zichzelf is, maar misschien toch 'hé, buurman' mag zeggen tegen Adam Granduciel. Zeggen wij: je kunt slechter wonen.

   

Songs: Ohia :: The Gray Tower

Zelden – en daarom te koesteren – zijn de momenten dat muziek je echt dubbelgeslagen op de grond achterlaat. Dat je jezelf achteraf bij elkaar moet rapen. “The Gray Tower” is zo’n nummer. Niet de recent uitgebrachte cover van Goshen Electric Co., wel het origineel van Songs: Ohia.

   

180dB: Road Trip

Net op tijd: “Road Trip” van 180dB wordt mogelijk de langgerekte schreeuw en shot adrenaline waarmee u uw weekend loeihard in gang trapt. Het nummer is een furieuze punkherwerking van Goldie & Skepta’s “Upstart (Road Trip)” uit 2017 en komt uit de koker van wat wel eens de samenwerking van het jaar zou kunnen zijn.

   

Festivalnoise
Kort
Advertentie

TEST