Banner

blog.enola

Film Festival Gent 2018 Blog

Eerder kon u op enola een uitgebreide voorbeschouwing lezen van het 45e Film Fest Gent. Vanaf vandaag krijgt u dagelijks verslag vanop het grootste filmfeest van het land. Hoogte- en dieptepunten, verrassingen en teleurstellingen … Een tweetal keer per dag mag u nieuws verwachten vanuit de donkere bioscoopzalen van Gent. Alle films die hier aan bod komen, staan twee tot drie keer geprogrammeerd op het festival. Voor de details van de vertoningen verwijzen we u graag door naar de website van het Film Fest Gent, waar het volledige programma kan geraadpleegd worden.

 

BIFFF-Blog

Hoe het er aan toe gaat op het BIFFF, editie 2018, vraagt u? Welke films blijven hangen en hoe de sfeer is op dit waanzinnig levendige festival? Nog tot 15 april houdt (ydb) u op de hoogte via deze blog.

   

Vlaamse horror doet Gravensteen op zijn grondvesten trillen

Op donderdag 2 november organiseert Kuru, samen met Zeno Pictures en productiehuis Skladanowsky, een ode aan de Vlaamse horror. Daarvoor klopten ze voor de tweede keer aan bij het Gravensteen, de enige horrorlocatie die er in Gent echt toe doet. Met de screening van Forgotten Scares en Rabid Grannies zal de burcht op zijn grondvesten daveren.

   

Más! Más! CineMás!

Eind april kunt u in Kortrijk en Gent terecht voor CineMás, een bescheiden maar intrigerend festival van de Spaanstalige film. Van 25 april tot 1 mei loopt het programma in BUDA Kortrijk en van 27 april tot 3 mei in Cinema Sphinx in Gent.

   

En de recensent, hij recenseerde voort