Taylor Swift headliner op Werchter Boutique 2020

Taylor Swift komt naar BelgiĆ«. Op zaterdag 20 juni 2020 is ze headliner van dagfestival Werchter Boutique. Taylor Swift (29) is een waar fenomeen. Ze is zangeres, muzikante, songschrijver, producer. Ze is een vrouw van vele hits, van indrukwekkende cijfers en statistieken, van ontelbaar veel awards, van een net uitgebracht zevende album “Lover”.

De komst van Taylor Swift naar Werchter Boutique is om meer dan Ć©Ć©n reden bijzonder. Wegens haar status – bien evident. Maar ook wegens een exclusieve show voor de Benelux. En wegens lang geleden. Het is immers voor het eerst sinds Vorst Nationaal in 2011 dat ze in BelgiĆ« zal optreden.

Zeven albums heeft Taylor Swift, nog steeds maar 29, op haar palmares. De teller verkochte albums staat op 50 miljoen. Ook digitaal gaat het haar voor de wind. Ze is Ć©Ć©n van de top 5 artiesten met de hoogste digitale verkoopcijfers. Het meest recente album “Lover”, dat eind augustus uitkwam, ging in onder andere de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, AustraliĆ«, Spanje, Canada, BelgiĆ« en Nederland meteen naar nummer Ć©Ć©n en drijft alle cijfers verder op. Daarnaast is ze ook trotse bezitter van niet minder dan 10 Grammy Awards, 23 American Music Awards, 23 Billboard Music Awards, 10 Country Music Awards, 1 Brit, 1 Emmy, 5 MTV Music Awards, 10 MTV Video Music Awards en tig andere prijzen. Bovendien imponeert ze live. Taylor’s concerten zijn popshows 2.0, flirtend met perfectie.

Werchter Boutique vindt plaats op zaterdag 20 juni in het festivalpark in Werchter. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 25 september om 10u. Alle info: www.werchterboutique.be.

recent

Ā„$ :: Vultures 1

Doorheen zijn hele carriĆØre zijn twee elementen altijd dominant...

Talk Show

27 maart 2024Botanique, Brussel

Eind jaren tachtig sloegen alle rockers plots aan het...

Arthur The King

Uitgerekend in de week dat Joe Camp ā€“ de...

Hors-saison

Met zijn sociaal bewogen films past StƩphane BrizƩ binnen...

Froukje

24 maart 2024Ancienne Belgique, Brussel

Van een blitzcarriĆØre gesproken: een krappe drie jaar geleden...

verwant

Eindejaarslijstje 2022 van Philippe Nuyts

Globaal gezien wint elk jaar tegenwoordig een lelijkheidsprijs. De...

Taylor Swift :: Midnights

Wat maakt iemand tot de perfecte popster vandaag? Uitgaan...

Big Red Machine :: How Long Do You Think It’s Gonna Last?

How Long Do You Think Itā€™s Gonna Last? is...

De 20 beste platen van 2020

Als er een god bestaat, dan was hij in...

Taylor Swift :: Evermore

Op het moment dat er zich een tweede golf...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in