Teamwork verwacht tussen Warpaint en Daughter

Zowel Warpaint als Daughter tweetten vandaag onderstaande foto met bijhorende caption: “24th November 2014: 3PM GMT: 10 AM EST: 7AM PST”. Het is nog niet duidelijk wat deze samenwerking juist zal inhouden. Wordt het een full album, een nummer, een live performance of misschien wel iets volledig anders? Joost mag het weten. Er zit dus niets anders op dan geduldig af te wachten tot dat aangekondigde tijdstip.

Warpaint is met deze samenwerking niet aan hun proefstuk toe. Eerder dit jaar werkten ze namelijk al samen met SBTRKT wat resulteerde in “War Drums”. Beluister hier een liveversie van het nummer:

(ld)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in