Channel Zero en Diablo Blvd naar Alcatraz Metal Fest

Alcatraz Metal Festival maakt met Channel Zero en Diablo Blvd zijn enige twee Belgische acts bekend voor de editie van deze zomer.

Channel Zero zou er, in normale omstandigheden, vorig jaar reeds gespeeld hebben. Maar een onverwachte en inmiddels welbekend wending gooide pikzwart roet in het eten. Het overgebleven trio raapt de moed sneller bij elkaar dan aanvankelijk gedacht en slaat ons zelfs op dit eigenste ogenblik keihard om de oren met een ferme nieuwe plaat en bijhorende single. Channel Zero is uit op revanche, revanche op het verleden en alle ellende die er mee gepaard is gegaan. Dat het niet zo maar “één van de concerten” gaat worden, staat als een paal boven water. Wel eentje waar ze de wrange smaak van vorig jaar steevast zullen willen wegspoelen. Eerbetoon aan Phil zal er zijn. Een krop in de keel? Ook dat betwijfelen we niet. Maar dat de band onder stoom zal staan, dat weten we wel heel zeker.

Ook Diablo Blvd, de band rond Alex Agnew en co, zakt in augustus af naar Kortrijk voor Alcatraz Metal Festival en zal daar het binnenkort te verschijnen album ‘Follow the deadlights’ voorstellen. Daarop worden alle registers opengetrokken en wordt er weinig, om niet te zeggen niets, aan het toeval overgelaten.

Alcatraz Metal Festival vindt plaats op 8 en 9 augustus op de terreinen van campus VIVES in Kortrijk met o.a. Marilyn Manson, Life Of Agony, Lacuna Coil en Arch Enemy. Alle info: www.alcatraz.be.

http://www.alcatraz.be

recent

Back to Black

De titel van Sam Taylor-Woods jongste film verwijst naar...

Salem

De 'mean streets' van Marseille vormden al eerder het...

Stake :: ”Ik zie ons nog wel doorgaan tot we baarden hebben als ZZ Top”

We hebben het met de manager gecheckt: bedoelde hij...

Roncha :: Fleecedekentje Thuglife

Berichtje aan alle rappers van België: goed bezig. Onze...

The Gentlemen – Seizoen 1

De serie The Gentlemen was een paar jaar geleden...

verwant

CHANNEL ZERO

31 juli 2021Lokerse Feesten

Amper 12 maanden na hun glorieuze terugkeer naar de metaltrap heeft Channel Zero in 15 jaar hun eerste album uitgebracht: "Feed'Em With A Brick". Zowel de pers als de fans vonden het geweldig. En opnieuw veroverde Channel Zero de metalpodia in België en de rest van Europa met clubshows in de Benelux, Europese metalfestivals zoals Wacken en Hellfest en zelfs een plekje op de beruchte metalcruise 70.000 Ton Metal. Bron: Lokerese Feesten

Channel Zero

25 juli 2021Werchter Parklife

Best Of Belgium: De 50 Beste Belgische Platen Aller Tijden – 30 – 21

Zeven jaar enola, is zeven jaar steun aan Belgische...

Channel Zero exclusief op Lokerse Feesten

Nationale trots Channel Zero heeft beslist om deze zomer...

Channel Zero :: Kill All Kings

Nu mag je van Channel Zero vinden wat je...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in