Natuur en angst volgens School Is Cool

Dat de tweede worp van School Is Cool naar de naam Nature Fear luistert en op 21 maart in de rekken ligt, weet u al sinds begin dit jaar. Nu kunnen we die info echter ook van een hoes en een tracklist voorzien.

Het eerste dat opvalt aan die tracklist is de compactheid ervan. Waar debuut Entropology nog veertien nummers telde — de twee interludes tellen we even niet mee — moeten we het dit keer met elf stuks doen. Oude live-favorieten “Us Junkyard Kids” en “See If Dance” hebben de selectie ook dit keer niet gehaald, het recentere “The Soothing Sound Of Breaking Bones” — herinner u het moshpit-moment tijdens Rock Werchter 2012 — en “Envelop Me” wel. En vermits we ervan uitgaan dat u “Black Dog Panting” en “Wide-Eyed & Wild-Eyed” intussen ook al eens heeft horen voorbijkomen, blijven er nog zeven nagelnieuwe nummers over. Nog iets meer dan twee weken wachten en we weten er alles over.

De tracklist:

 1. Black Dog Panting
 2. Wide-Eyed & Wild-Eyed
 3. Envelop Me
 4. Tryst
 5. Golden Grey
 6. The Soothing Sound Of Breaking Bones
 7. Hollow Hill
 8. Your Body And Me
 9. Blue Jeans
 10. Tusks
 11. Cursing, Let Me In

“The Soothing Sound Of Breaking Bones”:

“Envelop Me”:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in